VVS-installatør med mange års erfaring

Roost Smede- VVS & Maskinforretning i Toftlund udfører alle former for VVS-opgaver, for både private, erhverv og offentlige institutioner. Vi har en bred kundekreds i områderne omkring Vojens og Løgumkloster, og står altid klar til at hjælpe med din VVS-opgave, uanset omfang.

Kvalitetsbevidst og erfaren VVS-installatør

Vi bestræber os på at være din foretrukne VVS-installatør. Derfor vil du altid blive mødt af erfarne og dygtige medarbejdere, der benytter sig af markedets bedste produkter og materialer. Uanset om du blot skal have hjælp til at reparere en dryppende vandhane eller er interesseret i et helt nyt badeværelse, så hjælper vores autoriseret VVS-installatør dig gerne.

Din garanti for et godt stykke arbejde

Din lokale VVS-installatør, Roost Smede- VVS & Maskinforretning, er omfattet af Håndværkergaranti.

Dette er din sikkerhed for, at du altid får et færdigt og langtidsholdbart resultat af den højeste kvalitet, som naturligvis altid bliver leveret inden for den aftale deadline, og til en fornuftig pris.

Interesseret i at modtage et uforpligtende tilbud?

Vi udfører professionelt VVS-arbejde til konkurrencedygtige og billige priser, og vi er altid villige til at give dig et godt tilbud. Hvis der opstår et akut problem, er du altid velkomne til at kontakte din lokale VVS-installatør på telefon 74 83 52 52 eller på e-mail nis@roostsmedie.dk, så rykker vi ud så hurtigt som muligt, og sørger for en effektiv og hurtig reparation.

Vil du kontaktes af os?

Udfyld gerne oplysningerne så kontakter vi dig hurtigst muligt

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Følg os på Facebook

Vi holder altid vores profil opdateret med de seneste projekter, som du kan bruge til inspiration. 

Følg med i vores tilbud og send gerne en forespørgsel

Adresseoplysninger

Roost Smede- VVS og Maskinforretning

Skovlundvej 2 Ro​ost
6520 Toftlund

Kontaktoplysninger

Telefon: +45 74 83 52 52

E-mail: nis@roostsmedie.dk

CVR: 19695034