Varmeinstallation udføres grundigt og professionelt

Hos Roost Smede- VVS & Maskinforretning i Toftlund er vi din foretrukne hjælp, når det kommer til varmeinstallation af hjem i og omkring både Vojens og Løgumkloster. Vi har mange års erfaring med at foretage varmeinstallationer for både private, erhverv og offentlige institutioner, og vi hjælper også hellere end gerne dig med en professionel varmeinstallation.

Mange års erfaring med opgaver i bredt omfang

Som udgangspunkt udfører vi alle former for varmeinstallation, og ingen opgave er hverken for lille eller for stor for os. Vi kan hjælpe med alt lige fra reparation og servicetjek af gamle installationer til installering af helt nye komplette løsninger.

Vi arbejder både med varmepumper, gulvvarme, pillefyr og meget andet. Uanset om i skal have fjernet en gammel kedel eller have lagt nye rør, så hjælper vi jer gerne. Hvis i er interesseret i et større projekt, kan vi også stå for hovedentreprisen i forbindelse med en varmeinstallation.

Hvis du blot vil have lavet et servicetjek af dine nuværende installationer, kommer vi også hellere end gerne ud og hjælper dig.

Hos os har du i forbindelse med varmeinstallation også mulighed for fast aftale om en servicepakke, hvor vi med et jævnligt interval efter dit ønske kommer ud og foretager de lovpligtige og nødvendige servicetjek.

Hvad koster varmeinstallation?

Priser for varmeinstallation er altid vejledende, og u er altid mere end velkommen til at kontakte os på telefon 74 83 52 52 eller på e-mail nis@roostsmedie.dk for at få meget mere information. Når du kontakter os, kan vi også give dig et godt og uforpligtende tilbud med på vejen. ​​

Vil du kontaktes af os?

Udfyld gerne oplysningerne så kontakter vi dig hurtigst muligt

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Følg os på Facebook

Vi holder altid vores profil opdateret med de seneste projekter, som du kan bruge til inspiration. 

Følg med i vores tilbud og send gerne en forespørgsel

Adresseoplysninger

Roost Smede- VVS og Maskinforretning

Skovlundvej 2 Ro​ost
6520 Toftlund

Kontaktoplysninger

Telefon: +45 74 83 52 52

E-mail: nis@roostsmedie.dk

CVR: 19695034