Montering af gulvvarme til både privat og erhverv

Ved Roost Smede- VVS & Maskinforretning i Toftlund har vores dygtige medarbejdere mange års erfaring i alt arbejde inden for montering af gulvvarme. Vi har installeret gulvvarme for både private, erhverv og offentlige institutioner i og omkring Vojens og Løgumkloster i mange år - og vi er også klar til at hjælpe dig.

Professionel montering af gulvvarme

Vores mange års erfaring samt vores valg af de bedste materialer og produkter er din garanti for altid at få installeret gulvvarme, der er udført professionelt og af en høj kvalitet.

Som udgangspunkt montere vi gulvvarme i alle former for boliger, men vi arbejder primært kun med rørinstallationer. Hvis det ønskes, kan vi installere en moderne løsning, hvor du kan justere temperaturen på din gulvvarme.

Hvis du allerede har gulvvarme og blot vil foretage et servicetjek eller en reparation af din nuværende installation, hjælper vi dig også hellere end gerne med dette.

Vi kan lave enkelte reparationer eller jævnlige servicetjek alt efter dit behov. Hvis du er interesseret i at få installeret et helt nyt anlæg, er vi eksperter i dette, og som en ekstra service kan vi også efterfølgende lave aftaler om servicetjek.

Hvad koster gulvvarme pr. m2?

Priserne på gulvvarme er vejledende. Du er altid velkommen til at fange os på telefon 74 83 52 52 eller på e-mail nis@roostsmedie.dk, så kan vi besvare dine spørgsmål og vi giver gerne et uforpligtende tilbud.

Vil du kontaktes af os?

Udfyld gerne oplysningerne så kontakter vi dig hurtigst muligt

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Følg os på Facebook

Vi holder altid vores profil opdateret med de seneste projekter, som du kan bruge til inspiration. 

Følg med i vores tilbud og send gerne en forespørgsel

Adresseoplysninger

Roost Smede- VVS og Maskinforretning

Skovlundvej 2 Ro​ost
6520 Toftlund

Kontaktoplysninger

Telefon: +45 74 83 52 52

E-mail: nis@roostsmedie.dk

CVR: 19695034