Montering af dæk og reparation udføres

Her ved Roost Smede- VVS & Maskinforretning i Toftlund er vi eksperter i alt inden for montering af dæk. Vi arbejder både med udskiftning og reparation af dæk på private biler, erhvervsbiler, lastbiler, traktorer og andre mange andre maskiner i områderne omkring Vojens og Løgumkloster.

En løsning der betaler sig finansielt og miljømæssigt

Vi er din foretrukne hjælp, når det kommer til reparation og montering af dæk i og omkring både Vojens og Løgumkloster. Vores arbejdsopgaver inden for montering af dæk spænder vidt og bredt, til for eksempel:

  • Udskiftning af både dæk og fælge
  • ​Lapning af dæk på alle former for maskiner og traktorer både for private, erhverv, landbrug og diverse entreprenører

At give nyt liv til dine gamle dæk gavner både kørselsøkonomien og skåner miljøet, og giver derudover betydningsfulde besparinger. 

Vores dygtige medarbejdere er eksperter i alt arbejde med montering af dæk dæk og benytter sig altid kun af de mest moderne produkter og materialer. ​

Spar penge på en reparation af dine dæk

Med vores hjælp behøver du ikke at smide dine gamle dæk ud og bruge mange penge på nye. I stedet for at smide dine slidte dæk ud, kan du altid kigge forbi os eller kontakte os, så giver vi dig muligheden for at få en effektiv reparation, der kan spare dig for mange penge.

Hvad koster montering af dæk?

For mere information om vores reparation og montering af dæk bedes du kontakte os på telefon 74 83 Rin52 52 eller på e-mail nis@roostsmedie.dk. Vi besvarer gerne alle dine spørgsmål om montering af dæk og hjælper dig med tips og gode råd helt gratis.

Vil du kontaktes af os?

Udfyld gerne oplysningerne så kontakter vi dig hurtigst muligt

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Følg os på Facebook

Vi holder altid vores profil opdateret med de seneste projekter, som du kan bruge til inspiration. 

Følg med i vores tilbud og send gerne en forespørgsel

Adresseoplysninger

Roost Smede- VVS og Maskinforretning

Skovlundvej 2 Ro​ost
6520 Toftlund

Kontaktoplysninger

Telefon: +45 74 83 52 52

E-mail: nis@roostsmedie.dk

CVR: 19695034