Korngrav af høj kvalitet udføres

Hos Roost Smede- VVS & Maskinforretning i Toftlund er vi specialister i korngrav og andet smedearbejde til både private, erhverv og landbrug. Vi leverer og reparerer gerne din korngrav både i og omkring Vojens og Løgumkloster.

Speciale i gode stålkorngravskasser af høj kvalitet

Hos os får du en korngrav der er produceret i stål af tykke plader. Med professionelt arbejde leverer vi en helsvejset konstruktion, der leveres i primet udførelse. Stålkorngravskassen er vandtæt og kan placeres både ude og inde. Siderne i korngraven har et fald på 50 grader mod midten, så der ikke opstår stillestående zoner med gammelt korn.

​Vores korngrav laves med grundigt arbejde i moduler, så der er stor fleksibilitet i forhold til den ønskede størrelse. De kan også leveres en elevatorgrav, der kan overdækkes - hvis dette ønskes.​

Vores arbejde udføres både efter standard mål eller efter dine specifikke mål.

Når du vælger vores korngrav af stål kan de leveres med maskinrum, forhøjet bagkant og en køresikker rist for akseltryk på 10 tons.

Hvad koster en korngrav af stål?

Vi laver gerne en ny korngrav til dig, der er tilpasset dine specifikke mål og ønsker. Vi kan også give dig gode råd og tips med på vejen, og vi udformer altid gerne et uforpligtende tilbud på en korngrav, der matcher både dine ønsker og behov.

Du er altid mere end velkommen til at kontakte os på telefon 74 83 52 52 eller på e-mail nis@roostsmedie.dk for mere information eller et uforpligtende tilbud på korngrav.

Vil du kontaktes af os?

Udfyld gerne oplysningerne så kontakter vi dig hurtigst muligt

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Følg os på Facebook

Vi holder altid vores profil opdateret med de seneste projekter, som du kan bruge til inspiration. 

Følg med i vores tilbud og send gerne en forespørgsel

Adresseoplysninger

Roost Smede- VVS og Maskinforretning

Skovlundvej 2 Ro​ost
6520 Toftlund

Kontaktoplysninger

Telefon: +45 74 83 52 52

E-mail: nis@roostsmedie.dk

CVR: 19695034