🏠 ​Skovlundvej 2, Roost, 6520 Toftlund

​📱 Telefon: +45 74 83 52 52

Bliv ringet op​

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

VVS-arbejde fra Roost Smede & VVS​

Vi er eksperter i VVS-arbejde og har mange års erfaring med alle former for VVS-arbejde.

Som udgangspunkt udfører vi alle former for VVS-arbejde, og vi hjælper gerne både private, erhverv og offentlige institutioner med vores professionelle arbejde inden for VVS.

Kvalitets VVS-arbejde i Toftlund, Skærbæk og Løgumkloster

Vi bestræber os på at være din foretrukne VVS-service. Derfor vil du altid blive mødt af erfarne og dygtige medarbejdere, der benytter sig af markedets bedste produkter og materialer. Dette sikrer dig, at du altid får et færdigt resultat af den højeste kvalitet af VVS-arbejde, som naturligvis altid bliver leveret til den aftalte tid og pris.

Uanset om du blot skal have hjælp til at reparere en dryppende vandhane eller er interesseret i et helt nyt badeværelse, så hjælper vi dig gerne.

Hvis der opstår et akut problem, er du altid velkomne til at kontakte os, så sørger vi for en effektiv reparation og rykker ud så hurtigt som muligt. Vores dygtige medarbejdere er altid klar til at hjælpe med en god og effektiv løsning for dig.

Professionelt VVS-arbejde til konkurrencedygtige priser

Selvom vi altid leverer et stykke arbejde af den højeste kvalitet, betyder det ikke, at vores priser er ekstra høje. Vi udfører professionelt VVS-arbejde til konkurrencedygtige priser, og vi er altid villige til at give dig et godt tilbud.

Du kan kontakte os på telefon 74 83 52 52 eller på e-mail nis@roostsmedie.dk for mere information om alt vores arbejde med VVS eller for at få et uforpligtende tilbud.​

Adresseoplysninger

Roost Smede- VVS og Maskinforretning

Skovlundvej 2 Roost
6520 Toftlund

Kontaktoplysninger

Telefon: +45 74 83 52 52

E-mail: nis@roostsmedie.dk

CVR: 19695034

Roost Smede- VVS og Maskinforretning
Skovlundvej 2 Roost
6520 Toftlund
Tlf.: 74835252
CVR: 19695034
nis@roostsmedie.dk