🏠 ​Skovlundvej 2, Roost, 6520 Toftlund

​📱 Telefon: +45 74 83 52 52

Bliv ringet op​

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Dæk udskiftning og reparation

Her ved Roost Smede- VVS & Maskinforretning er vi eksperter i alt inden for dæk. Vi arbejder både med udskiftning og reparation af dæk på private biler, erhvervsbiler, lastbiler, traktorer og andre mange andre maskiner.

Vores arbejde med dæk

Vi er din foretrukne hjælp, når det kommer til udskiftning og reparation af dæk i og omkring både Toftlund, Skærbæk og Løgumkloster.

Vi udskifter både dæk og fælge, og vi lapper også gerne dæk på alle former for maskiner og traktorer både for private, erhverv, landbrug og diverse entreprenører.

At give nyt liv til dine gamle dæk gavner både kørselsøkonomien og skånet miljøet, og så sparer du til og med penge.

Vores dygtige medarbejdere er eksperter i alt arbejde med dæk og benytter sig altid kun af de mest moderne produkter og materialer.

Spar penge på en reparation af dine dæk

Med vores hjælp behøver du ikke at smide dine gamle dæk ud og bruge mange penge på nye. I stedet for at smide dine slidte dæk ud, kan du altid kigge forbi os eller kontakte os, så giver vi dig muligheden for at få en effektiv reparation, der kan spare dig for mange penge.

For mere information om vores dækarbejde bedes du kontakte os på telefon 74 83 52 52 eller på e-mail nis@roostsmedie.dk.

Vi besvarer gerne alle dine spørgsmål og hjælper dig med tips og gode råd helt gratis. Vi kan også give dig et uforpligtende tilbud på telefon, før du beslutter dig for at benytte dig af vores hjælp.

Adresseoplysninger

Roost Smede- VVS og Maskinforretning

Skovlundvej 2 Roost
6520 Toftlund

Kontaktoplysninger

Telefon: +45 74 83 52 52

E-mail: nis@roostsmedie.dk

CVR: 19695034

Roost Smede- VVS og Maskinforretning
Skovlundvej 2 Roost
6520 Toftlund
Tlf.: 74835252
CVR: 19695034
nis@roostsmedie.dk