🏠 ​Skovlundvej 2, Roost, 6520 Toftlund

​📱 Telefon: +45 74 83 52 52

Vil du kontaktes af os?

Udfyld gerne oplysningerne så kontakter vi dig hurtigst muligt

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Varmeinstallation fra Roost Smede

Hos Roost smede i Toftlund er vi din foretrukne hjælp, når det kommer til varmeinstallation af hjem i og omkring både Vojens og Løgumkloster.

Vi har mange års erfaring med at foretage varmeinstallationer for både private, erhverv og offentlige institutioner, og vi hjælper også hellere end gerne dig med en professionel varmeinstallation.

God erfaring med alle former for varmeinstallation

Som udgangspunkt udfører vi alle former for varmeinstallation, og ingen opgave er hverken for lille eller for stor for os. Vi kan hjælpe med alt lige fra reparation og servicetjek af gamle installationer til installering af helt nye komplette løsninger.

Vi arbejder både med varmepumper, gulvvarme, pillefyr og meget andet. Uanset om i skal have fjernet en gammel kedel eller have lagt nye rør, så hjælper vi jer gerne. Hvis i er interesseret i et større projekt, kan vi også stå for hovedentreprisen i forbindelse med en varmeinstallation.​

Hvis du blot vil have lavet et servicetjek af dine nuværende installationer, kommer vi også hellere end gerne ud og hjælper dig. 

Vi laver også aftaler om en servicepakke, hvor vi med et jævnligt interval efter dit ønske kommer ud og foretager de lovpligtige og nødvendige servicetjek.

Få mere information om vores arbejde med varmeinstallation

Du er altid mere end velkommen til at kontakte os på telefon 74 83 52 52 eller på e-mail nis@roostsmedie.dk for at få meget mere information om alt vores arbejde.

Når du kontakter os, kan vi også give dig mere information om priser og give dig et godt tilbud med på vejen.​​

Adresseoplysninger

Roost Smede- VVS og Maskinforretning

Skovlundvej 2 Roost
6520 Toftlund

Kontaktoplysninger

Telefon: +45 74 83 52 52

E-mail: nis@roostsmedie.dk

CVR: 19695034

Roost Smede- VVS og Maskinforretning
Skovlundvej 2 Roost
6520 Toftlund
Tlf.: 74835252
CVR: 19695034
nis@roostsmedie.dk