🏠 ​Skovlundvej 2, Roost, 6520 Toftlund

​📱 Telefon: +45 74 83 52 52

Vil du kontaktes af os?

Udfyld gerne oplysningerne så kontakter vi dig hurtigst muligt

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Korngrave og professionelt arbejde

​Ved Roost Smede- VVS & Maskinforretning i Toftlund er vi specialister i korngrave og andet smedearbejde til både private, erhverv og landbrug. Vi leverer og reparerer gerne din korngrav både i og omkring Vojens og Løgumkloster.

Vores korngrave bliver udført af det fineste arbejde

Vores dygtige smede har specialiseret sig i at lave gode stålkorngravskasser af den højeste kvalitet.

Vores korngrave laves i stål af tykke plader. Med professionelt arbejde leverer vi en helsvejset konstruktion, der leveres i primet udførelse.

Stålkorngravskassen er vandtæt og kan placeres både ude og inde. Siderne i korngraven har et fald på 50 grader mod midten, så der ikke opstår stillestående zoner med gammelt korn.

Vores korngrave laves med grundigt arbejde i moduler, så der er stor fleksibilitet i forhold til den ønskede størrelse. Vi kan også levere dem med en elevatorgrav, der kan overdækkes - hvis dette ønskes.​

Vores arbejde udføres både efter standard mål eller efter dine specifikke mål.

Når du vælger vores stål korngrave, kan de leveres med maskinrum, forhøjet bagkant og en køresikker rist for akseltryk på 10 tons.

Få et tilbud på din næste korngrav

Vi laver gerne en ny korngrav til dig, der er tilpasset dine specifikke mål og ønsker. Vi kan også give dig gode råd og tips med på vejen, og vi udformer altid gerne et uforpligtende tilbud på en korngrav, der matcher både dine ønsker og behov.

Du kan altid kontakte os på telefon 74 83 52 52 eller på e-mail nis@roostsmedie.dk, så kan vi fortælle dig meget mere om vores arbejde med korngrave.​​

Adresseoplysninger

Roost Smede- VVS og Maskinforretning

Skovlundvej 2 Roost
6520 Toftlund

Kontaktoplysninger

Telefon: +45 74 83 52 52

E-mail: nis@roostsmedie.dk

CVR: 19695034

Roost Smede- VVS og Maskinforretning
Skovlundvej 2 Roost
6520 Toftlund
Tlf.: 74835252
CVR: 19695034
nis@roostsmedie.dk